Žena držana kao prostitutka u trudnoći i primorana na seks sa mušterijama sa fetišem

Džastin Robert Mojo prisiljavao je svoju žrtvu da godinama radi kao prostitutka, dok je on živeo od profita koji je tim putem sticao. Kada je žena zatrudnela, Mojo nije popustio. Tužioci sada kažu da je reklamirao njene usluge mušterijama sa fetišem, i primoravao je da radi dva meseca dok je bila trudna.

Prema navodima Majami Heralda, Mojo (32) je počeo da podvodi ženu 2009. godine. Fizički ju je prisilio u posao, a žena, koja je imala samo 23 godine, je radila do šest dana nedeljno, i usluživala osam do deset mušterija na dan. Ova žena je počela da živi sa Mojom i njegovom majkom, i Mojo ju je potpuno kontrolisao. Zadržavao je veći deo njene zarade za sebe, i dozvoljavao joj jako malo slobode.

Žena je zatrudnela 2013. godine, ali Mojo nije želeo da dozvoli da mu to uništi posao. On je žrtvu reklamirao putem interneta, mušterijama sa fetišem, i zarađivao 200 dolara na sat.

Mojo je uhapšen u avgustu, nakon što se posvađao sa žrtvom i zaključao je u svom stanu. Stavio je rezu na vrata, oduzeo joj ključ, i isekao telefonske kablove.

Žena je pobegla kada je Mojova majka, koja je takođe živela tu, izašla da popriča sa sinom.

Mojo je prvobitno optužen za napad, nezakonito držanje u pritvoru, i manipulisanje žrtvom. Ali, kada je policija shvatila celu situaciju, takođe je optužen i za trgovinu ljudima i profitiranje od prostitucije. Mojo nije priznao krivicu, i nalazi se u kućnom pritvoru dok čeka početak suđenja.

Za NVO Atina text prevela Marija Pantelić

Text u originalu možete pronaći ovde:
http://blogs.miaminewtimes.com/riptide/2015/01/woman_kept_as_prostitute_slave_was_
forced_to_work_while_pregnant_for_fetish.php