Andrijana Radoičić Nedeljković na Nacionalnom kongresu o trgovini ljudima

Andrijana Radoičić Nedeljković na Nacionalnom kongresu o trgovini ljudima

Fotografija: https://www.facebook.com/neceproci2021/

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da će u nedelju, 25. aprila, Andrijana Radoičić Nedeljković, koordinatorka programa direktne podrške za žrtve trgovine ljudima Udruženja Atina, uzeti učešće u prvom Nacionalnom kongresu o trgovini ljudima "Ne u mojoj smeni", koji organizuju Festival ekološkog pozorišta za decu i mlade, udruženje Sloboda nema cenu i Kino klub Novi Sad.

Kongres se održava od 23. od 25. aprila u terminu od 18 do 20 časova, na onlajn platformi. Registracija za učešće je obavezna, i možete je izvršiti putem linka.

"Ne u mojoj smeni“ prvi je kongres o trgovini ljudima namenjen prvenstveno predstavnicima organizacija civilnog društva iz Srbije ali i svima onima čiji je rad usmeren na mlade. Tri dana kongresa podeljena su u tri edukativne tematske celine, o kojima će govoriti eksperti i ekspertkinje iz različitih vladinih i nevladinih tela i organizacija. Ovaj kongres predstavlja odličnu priliku da se čuje više o fenomenu i oblicima trgovine ljudima, ulozi nevladinih organizacija u borbi protiv trafikinga, ali i predstave akteri i akterke odgovorni za suzbijanje trgovine ljudima.

 

Više informacija možete pronaći na sajtu Festivala ekološkog pozorišta.