Bagel Bejgl obeležio prvi rođendan

 Bagel Bejgl, NVO Atina, prvi rodjendan

Uz zvuke saksofona i njujorškog džeza sa mnogobrojnim gostima,NVO Atina proslavila je godinu dana od osnivanja socijalnog preduzeća Bagel Bejgl.

Rođendanskoj proslavi pridružili su se dragi prijatelji, koji su inicijativu za osnivanje Bejgla podržavali od samog početka, kao i brojni donatori, predstavnici različitih nacionalnih i međunarodnih institucija i organizacija, komšije, kao i verni kupci i ljubitelji bejgla. 

Bagel Bejlg je u proteklih godinu dana zabeležio brojne uspeha, unapredio svoju ponudu, razvio uslugu keteringa,  osnažio više od 30 korisnica, obezbeđivanjem prostora za stručno usavršavanje i praksu, pružio podršku programima reintegracije NVO Atina, i doprineo širenju svesti o značaju socijalnog preduzetništva, kao i problemu trgovine ljudima. Izuzetno smo ponosni na razvojni put preduzeća, koji se od nedavno nalazi i u sistemu pdv-a.

Ukoliko do sada niste posetili Bagel Bejgl radnju možete to učiniti svakog radnog dana i subotom u periodu od 7:30 do 19:30, naći ćete se u oazi dobrog ukusa, u kojoj ćete imati priliku da sebi priuštite slasno zadovoljstvo, a ujedno dati svoj doprinos u naporu da od sveta napravimo bolje mesto.

Fotografije sa proslave rođendana možete pogledati na sledećem linku: http://www.atina.org.rs/sr/bagel-bejgl-obele%C5%BEio-prvi-ro%C4%91endan

Više informacija o Bagel Bejgl radnji možete naći na sajtu http://www.bagel.rs/ , facebook stranici https://www.facebook.com/BagelBejgl/?ref=br_rs i instagram nalogu https://www.instagram.com/bagelbejgl/?hl=en